SALE! Shop nu met 50% korting. https://www.honkietonkie.nl/sale/

Go to account settings

Verzenden, retourneren & ruilen

Verzenden

Honkie Tonkie rekent een standaardbedrag voor verzendkosten á € 6,95. De kosten worden automatisch toegevoegd bij het afrekenen. Honkie Tonkie verstuurt alle bestellingen via DHL. Bestelde artikelen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Wij proberen de pakketten natuurlijk zo snel mogelijk op de post te doen!

Gratis verzending

Wanneer je een bestelling plaatst boven de €100,00 is verzending gratis*. Dit zal worden verrekend in het afrekenproces.

Ophalen in de winkel

Ben je in de buurt? Dan kun je de bestelling ook altijd in de winkel ophalen. Kies dan in het proces van bestellen & betalen bij bezorgopties voor ‘afhalen in winkel’. Honkie Tonkie zorgt er dan voor dat je bestelling diezelfde dag (onder openingstijden geplaatste bestellingen) of uiterlijk de volgende ochtend voor je klaarligt wanneer een bestelling na openingstijden is geplaatst). Je betaalt hiervoor geen verzendkosten.

Retourneren en ruilen

Ben je niet tevreden of is de maat niet goed dan mag je binnen 14 dagen ruilen in de winkel of retourneren. Hoe doe je dit?

  • Stuur het artikel binnen 14 dagen retour en laat dit van tevoren aan ons weten via een mailtje naar [email protected]. Alleen van tevoren aangemelde retouren kunnen wij in behandeling nemen.
  • Het artikel mag geen draagsporen bevatten en de originele kaartjes moeten eraan zitten.
  • Verpak het artikel netjes, zodat het in goede staat bij ons aankomt
  • De kosten voor het retourneren van een artikel komen voor rekening van de koper
  • Honkie Tonkie hanteert de datum van de poststempel als begindatum. En de verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Na 14 dagen vervalt het termijn en wordt de koopovereenkomst definitief dat maakt ruilen of retourneren niet meer mogelijk. (Voor sale artikelen tot 50% korting geldt een retourtermijn van 8 dagen & vanaf 50% of meer korting mag er niet meer geretourneerd worden.)

Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per omgaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.

Stuur je pakket incl. het meegeleverde retourformulier naar:

Honkie Tonkie
Retour Webshop
Grootestraat 20
7571 EL Oldenzaal

Als het artikel is ontvangen betaalt Honkie Tonkie binnen 10 dagen het betaalde bedrag terug.

*Is je order gratis verzonden maar kom je onder de €100,- na het retourneren dan zullen wij achteraf nog €6,95 verzendkosten in rekening brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag.

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »