PRIJZEN

Alle prijzen zijn in euro`s vermeld en inclusief 21% b.t.w. en incl.  verzendkosten .

BETALEN

Na uw bestelling ontvangt u binnen een dag een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag.
De betaling dient vooraf plaats te vinden bij verzending, of contant bij ophalen, na eerst een telefonische afspraak te maken of via mail.
Betalingen dienen binnen 7 dagen plaats te vinden. Is dit niet het geval dan krijgt U een eenmalige herinnering. Mocht er dan binnen een week nog geen betaling plaats hebben gevonden, dan plaatsen we het artikel terug in de winkel.

Mogelijkheid achteraf betalen via After Pay
AfterPay voert voor www.honkietonkie.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.honkietonkie.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

VERZENDEN

Na ontvangst van uw betaling wordt het pakket binnen 2 werkdagen verstuurd naar het door u opgegeven adres.
Verzendkosten nemen we voor onze rekening.
Voor buitenland (Belgie en Duitsland) bedragen de verzendkosten 3.95 en gratis bij bestellingen boven 100 euro.

RETOURNEREN

Retourneren kan zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen twee weken teruggezonden worden. De verzendkosten zijn voor de rekening van de koper.
De artikelen moeten ontvangen worden in de staat zoals het verzonden is, en gelieve vooraf een vermelding maken per email - dit binnen 2 dagen na ontvangst - dat je een retourzending toestuurt. U ontvangt dan uw geld terug excl. verzendkosten of een tegoedbon.

ANNULERING

U, heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 5 dagen na het plaatsen van uw order te annuleren. Dat kan per email of via telefoon.

AANSPRAKELIJKHEID

Honkie Tonkie is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen.
We zijn wel verplicht om het pakket deugdelijk verpakken van de pakketten zodra de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.
Voor vragen, informatie of opmerkingen stuur een mailtje naar: info@honkietonkie.nl

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld. Indien u geen prijs (meer) stelt op ongevraagde reclame van www.honkietonkie.nl dan kunt u zich ten allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief.
Dit kan per e-mail of telefonisch.

Met vriendelijk groet,

Alisa Safdari
Honkie Tonkie kinderkledingboetiek
Ootmarsumsestraat 28
7573GL Oldenzaal
0541-533787
info@honkietonkie.nl
www.honkietonkie.nl

© 2012 - 2021 Honkie Tonkie - Kinderboetiek | sitemap | rss